Workshops (NL)

Genetic Choir Workshops

De actuele data van in Amsterdam geplande workshops vind je HIER.

Meer uitgebreide informatie over de inhoud van de workshops in het Engels op de pagina “Genetic Choir methods”

Prijzen zijn bijvoorbeeld voor twee dagen 110 Euro (normaal) of 75 Euro voor pioniers (early booking). Prijzen zijn nog excl. BTW.

In het verleden waren er workshops in Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Rotterdam. Laat maar weten als je een workshop in jouw stad wil organiseren.
Workshops kunnen kort (1 of 2 dagdelen) of langer (tot 6 dagen) zijn. Soms is er een concert aan het einde van de langere workshops.

   

Hieronder vind je beschrijvingen van verschillende soorten workshops die in het verleden hebben plaats gevonden. Actuele workshops vind je als je hierop klikt.

Geef je op door een bericht te sturen (helemaal beneden).

Genetic Choir workshop

Een workshop over de basisvaardigheden van instant vocal composition. Improviseren met je stem, en je overgeven aan het ‘beest’ van de Genetic Choir. Belangrijkste vaardigheden die je leert:

Overgave (laat je niet gijzelen door je wil)
Eén ding (leer te verdiepen)
Muzikale lagen en werelden. (vind je plek)
Kwaliteit van Luisteren
Kwalititeit van je Inzet (ride that horse!)
Stilte en Timing

 

Voice Intensive

Een stem/zang workshop met ruime aandacht voor de individuele stem. Dit is voor zowel beginners als gevorderden die even de tijd willen nemen voor het echte stemwerk. In de gewone GC sessies is daar vaak niet genoeg tijd voor. Gevorderden kiezen hier hun eigen focus en worden daarin door mij en elkaar begeleid. Maar ook als je nog nooit met je stem hebt gewerkt is dit een manier om er rustig kennis mee te maken. Ensemble werk staat even op de achtergrond en je eigen ontwikkeling op de voorgrond.

The Genetic Chamber Choir

Een workshop voor ervaren improvisatoren met als doel: Hele concerten zingen als improvisatie ensemble! Lange symphonieën, ritme-clusters, melodie-wolken en alle soorten stiltes zullen langskomen. Materiaal beperken, terug laten komen en transformeren, subtiel gereedschap voor contrapunt, harmonie en disharmonie, textuur, stijlvastheid en stijlbreuken… Alles wat je nodig hebt voor een vokaal ensemble waar niemand de leiding heeft en toch alles één kant op beweegt.

Genetic Choir – Resonant Voices

Een workshop over samenzang, timbre en textuur van stemmen. Over het laten resoneren van ruimtes en lichamen. We zoomen helemaal in op klank: Klank-kwaliteiten, timbre van je stem, de texturen van klank die ontstaan als het vergrootglas wordt gezet op helder samenzang. Door deze workshop wordt je virtuozer in het gebruik van je klankkleuren, zul je meer details waarnemen in je eigen stem en die van anderen en zing je samen tonen die uit het niets lijken te komen. 🙂

Laat ons hieronder weten als je bepaalde wensen hebt voor een workshop, of kijk naar de actueel geplande workshops (door hier te klikken).