With Poet and Dancers on IMPROV XL

The Genetic Choir will perform this Sunday on a freely accessible, big improvisation event in Utrecht:

improvXL_kennedyIMPROV XL

Sunday, 17 May 2015
from 14:00 to 23:00

Stairway to Heaven, Mariaplaats 11 – 12, Utrecht

We are supporting this event with a Genetic Choir performance of 45 minutes at +/- 19:00.

It will be a concert both on our own and in collaboration with dancers and absurd poet Bernhard Christiansen. Later on, we will also invite the audience to sing together with us.

Throughout the whole day, there will be lots of possibilities to join as active improviser of any discipline, including a MegaJam at around 21:00.

Improvisation pianist Freek Zwanenburg gets the credits for organising this massive get-together.

He writes: De enorme kracht van improvisatie wordt nog onderschat, terwijl juist het vermogen tot improviseren een essentieel onderdeel is van de huidige transitie naar nieuwe vormen van samenleven en organiseren. IMPROV XL toont de wereld van mogelijkheden die zich opent als je, met behoud van al je kennis en vaardigheden, in het diepe springt en je intuïtie volgt.

improvXL_bontIMPROV XL is er voor iedereen die gek is op improvisatie, of er graag kennis mee wil maken. Ook beantwoordt het festival aan de behoefte van een groeiende groep kantelaars, vernieuwers en dwarsdenkers om samen te komen, geïnspireerd te worden en in een gezamenlijke flow nieuwe dingen te creëren.”

More info about the event on www.improvxl.nl

Or via this facebook link.

Entrance is: free!

Join at any time throughout the day. 🙂

See you there!