Genetic Choir goes Poetry

On 20th of April 2013, the Genetic Choir will perform musical pieces inspired on “short, weird prose” in Utrecht.

It’s a whole evening of Dutch absurdist prose and poetry (“absurdism in all it’s directions and far corners”), according to the website of the Vorlesebühne, who is hosting the event.

Below some more information in Dutch. The Genetic Choir is going to sing six or seven instant compositions as interludes between the writer’s performances.

20 april 2013, 20:00 uur
De Vorlesebühne met “De Braakzaamheid van de Vliesvleugeligen”
Lokatie:

Houtzaagmolen De Ster, Molenpark 3, Utrecht

Wezens met een dik vel en de poten in de modder kunnen tegen een stootje, wezens met een dunne huid en lange tenen kukelen al om bij windkracht 3. Maar aan de andere kant kan grote gevoeligheid ook weer heel speciale windeieren opleveren. Wie een windei kan uitblazen (zonder dat de schaal breekt), die wint de harten van het volk als de beste anti-populist.

met: Paulien Cornelisse, Ariadne Verstegen, Kasper C. Jansen, Bernhard Christiansen, Sylvia Hubers

muziek: Genetic Choir

De molen is open vanaf 19.30 uur

entree: 9/6 euro – reserveringen: info@bernhardchristiansen.nl

One thought on “Genetic Choir goes Poetry

  1. Ha Thomas,

    te gek! had het graag gehoord, maar moet werken: veel plezier dat wordt vast een lucebertiaanse “muziekles”: “… oh luisteraar, graai in die extase, graaf je in je schaduw omhelzend verbreek de taalkluisters en strooi alle micro- gegevens van clusters over je sodemieter heel de schepping zal je dank zeggen …” want dat is wat het genietic choir “…aantoont…” : “… een heilig hart het hart van het lied”

    groetjes,

    Marielle Op 23 mrt 2013, om 10:57 heeft Genetic Choir het volgende geschreven:

    > >

Comments are closed.